Elektronikfagtekniker

Elektronikfagteknikeren varetager i dag en vigtig del af en elektronikvirksomhed, lige fra et produkt fødes til det skal produceres og når det skal repareres.
Som Elektronikfagtekniker er der mulighed for at arbejde med en bred vifte af teknikker så som analog/digital teknik, programmering og styring af instrumenter.
Uddannelsen lægger vægt på at de studerende får en logisk tankegang og bliver i stand til at løse komplicerede opgaver og deltage i store projekter.

 

Medicotekniker

Uddannelsen er en overbygning på Elektronikteknikeruddannelsen med henblik på at sætte den studerende ind i de teknikker der benyttes i sundhedssektoren. Desuden bliver eleven også sat ind i menneskets anatomi og fysiologi samt hvordan medikoteknikkere skal kommunikere med patienter og de andre faggrupper på et sygehus.

Udviklingstekniker

Udviklings teknikeren er ligesom medicoteknikeren en overbygning på Elektronikfagteknikeruddannelsen og har til hensigt at klæde de studerende på til at kunne arbejde tættere sammen med udvikling ingeniørerne og produktion i en elektronikvirksomhed.

FagFordelingsPlan Elektronik | Uddannelses beskrivelser Elektronik
 
 
 
Login Tuesday, February 25, 2020